Nyvest Centret leftstartsiden

Ny halinspektør

Nyvest Centret har fundet sin nye halinspektør. Det bliver den 37-årige Heidi Munch Tolstrup, som overtager stillingen fra Inge Jensen, der efter 20 år nu går på efterløn. 

Heidi er uddannet bager og smørrebrødsjomfru med mange års erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen – herunder som bagersvend hos Asabageren, smørrebrødsjomfru ved ”Hos Casper” og smørrebrødschef fra Hotel Fredensborg. Privat er hun bosat i Klemensker med mand og to børn.  

”Vi er inde i en rigtig god udvikling i Nyvest Centret, som vi i høj grad kan takke Inge og det øvrige medarbejderteam for. Inge og hendes mand Kenn-Ole har været en kæmpe ressource for centret, og det er en stor opgave at skulle videreføre. Med Heidi har vi dog fundet den rette. Hun har talent og flair for organisering og overblik og som samtidig har mod på at tænke nyt. Med Heidis kompetencer er vi rigtig godt rustet til at fortsætte vores arbejde med at udvikle Nyvest som et centralt og attraktivt idrætscenter og samlingssted for et væld af aktiviteter”, siger bestyrelsesformand Jens S. Koefoed. 


I anledning af skiftet afholdes en afskeds- og velkomstreception søndag den 1. oktober kl. 14.00-16.00 i Nyvest Centret, hvor der bydes på kaffe og kage. 
Pressen er velkommen!

20
Nov
Dato 20. november 2017, 18:00
Dagens ret: Gule ærter. Tilmelding senest dagen før på telefon 56972245.