Nyvest Centret leftstartsiden

Nyvest Centret søger centerleder

Kunne du tænke dig et spændende og udadvendt arbejde i Nyvest Centret?

Nyvest Centrets primære faciliteter er vores idrætshal med cafeteria og det tilhørende Nylars Samlingshus. Centret er en stor del af lokalsamfundet og trækker idrætsudøvere fra hele Bornholm. Vi har dagligt mange aktiviteter i hallen og afholder mange møder, fester og andre arrangementer i vores samlingshus. Desuden driver vi Nylars Skyttecenter, primært skydning, men også udlejning til arrangementer.

Som vores nye centerleder skal du:

  • Kunne arbejde selvstændigt og planlægge en travl hverdag med mange mennesker omkring dig.
  • Kunne holde styr på indkøb og planlægge dagen i samarbejde med det øvrige personale.
  • Kunne lave arbejdsplaner og vagtplaner.
  • Kunne være vores billede ud af til, og tage godt imod vores gæster.
  • Fakturere og bogføre i samarbejde med revisoren.
  • Gerne kunne udvikle nye forretningsområder, som styrker hallens indtjening og Nyvest’s forsatte udvikling som et attraktivt center.

Som person er du glad, udadvendt, engageret og initiativrig. Det falder dig naturligt at være den bestemte, kærlige og omsorgsfulde person for alle vores gæster, som tager sig af stort og småt. Du refererer til hallens bestyrelse, men varetager fuldt ud den daglige drift.

Kunne du tænke dig et spændende og udadvendt arbejde i Nyvest Centret, så skriv en ansøgning med tilhørende cv til os.

Vi vil løbende kalde til samtale og håber på at finde den rette i løbet af kort tid (ingen ansøgningsfrist).

Løn efter kvalifikationer.

Du er meget velkommen til at kontakte Jens S. Koefoed, formand for bestyrelsen, mobil 2484 3201 for yderligere information.

Ansøgning sendes til Jens S. Koefoed, Vestermarievej 50, 3700 Rønne. Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Nyvest Centret består af en idrætshal med Bornholms første springgrav, nylavet topmoderne indendørs skydebane, cafeteria, motionsrum og Nylars Samlingshus med tilhørende køkken. Vi har udendørs fodboldbane og opholdssted. Nyvest Centret ligger i Nylars by, på hovedvejen og tæt på Nylars Rundkirke, 10 km fra Rønne by.

 

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31