Hjælp til den kommende sæson

Er du vild med børnegymnastik? Det er vi i Nyvest! Vi mangler fortsat instruktører, forældrehjælpere og minihjælpere til holdene Ramasjang og Ultra, hvis vi skal kunne oprette de to hold igen i den kommende sæson.

Ramasjang er et forældre-barn-hold for forældre og børn fra 0-3 år. Holdet træner hver torsdag fra kl. 16-17 i Nyvesthallen.

På Ultraholdet laver de 4-5-årige børn en masse sjov gymnastik og lærer gymnastikkens verden at kende UDEN mor og far. Holdet træner hver torsdag fra kl. 17-18 i Nyvesthallen.

Som instruktør skal du planlægge undervisningen sæsonen igennem og være holdets frontfigur, som forklarer børn og voksne, hvad der skal foregå til dagens træning. Du sørger også for en rar og tryg stemning på holdet for både børn og voksne. Du skal også finde på et lille opvisningsprogram til vores lokalopvisning i Nyvest til foråret.

Som forældrehjælper  giver du en hånd med, hvor der er brug for det, og med de opgaver, du føler dig mest tryg ved. Du kan fx bygge redskabsbaner, hjælpe med startaktiviteter og opvarmning.

Som instruktør eller hjælper i Nyvest Gymnastik og Dans bliver du en del af et trænerteam med omkring 60 frivillige i alderen 10 år til 70+. Foreningen tilbyder kurser og uddannelse efter behov og ønske, og vi gør meget ud af at arrangere møder, fester og andre aktiviteter, hvor vores instruktører på de forskellige hold får mulighed for at hygge sig sammen og lade sig inspirere af hinanden. Nogle har været med længe, og så kommer der hvert år nye til. Vi vil også glæde os til at byde dig velkommen i Nyvest!

Noget for dig eller nogen du kender? Så skriv til Ann-Katrin på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller skriv en besked til os her via "kontakt". Vi glæder os til at høre fra jer