Årets leder i Nyvest

Vi har mange dygtige instruktører i Nyvest Gymnastik og Dans, og vi er taknemmelige for hver og en af dem. 

I år, ved hovedforeningens generalforsamling blev Anders Nielsen hædret, for sin exceptionelle indsats med tildelingen af titlen som årets leder i Nyvest.

DSC 0462

Her er hvad bestyrelsen skrev i deres indstilling af Anders:

Nyvest Gymnastik og Dans indstiller hermed Anders Nielsen, som modtager af prisen ”Årets Leder” i Nyvest.

Han startede sin egen gymnastikkarriere på Nyvests Springdrenge sidst i 1980’erne, men hurtigt blev det også til DGI-hold og snart startede han som springinstruktør sammen med sin broder Casper – først i Nyvest og i slutningen af 90’erne, i en årrække på ø-plan, hvor den type gymnastik vi kender i dag med koncept i springopstillinger mv., blev ”opfundet”.

Op igennem 00’erne var Anders med i alt hvad der foregik af spring i Nyvest – enten direkte som instruktør, eller på sidelinjen som superviser/coach, hvor han med sin empati og positivitet, fik mange nye hjælpeinstruktører til at tro på egne evner og kunnen.

Samtidig har Anders løbende dygtiggjort sig med diverse springkurser, så han i dag ikke overgås af nogen på Bornholm ift., at forstå og viderebringe viden om teknikken i spring og opbygning af indlæringen af samme.

Senest har mange af de bornholmske idrætslærerer, gennem springkurser afholdt af Anders, fået øjnene op for en helt ny verden, hvor fysisk udfoldelse og arbejde med børnenes egne grænser, i sikre rammer, giver en enorm drivkraft. Denne viden har været kendt i det frivillige længe, men Anders har forstået at formidle det videre.

Som den ildsjæl Anders er, har han svært ved at sige nej, og derfor har han også været med i ledelsen af Big Splash-arrangementerne, som Nyvest har afholdt i de bornholmske havne over de sidste 7-8 år, til stor glæde for både lokale og turister.

Anders’ iver efter at påvirke ting i en positiv retning, har også bragt ham ind i bestyrelsesarbejdet i Nyvest Gymnastik og Dans, hvor han har været med de sidste 6-7 år.

Senest har Anders igen involveret sig i DGI-gymnastikken på ø-plan, hvor mange unge på landsdelsholdene nyder godt af hans kunnen.

Grundlæggende tænker Anders altid på den enkelte gymnast eller instruktør og om de kan se mening med det, en bestyrelse, organisation, politikere eller andre, ønsker at implementere. Føler den enkelte glæde, ejerskab og motivation for det? Disse spørgsmål stiller Anders og forfægter – derfor er han så værdifuld som frivillig ildsjæl.