Nyhedsarkiv - Gymnastik og Dans

 • Søn 29 Okt 2017

  Sidste chance for normalt kontingent

  Fredag d. 3. november er sidste chance for at tilmelde sig til holdene i Gymnastik og Dans - i hvert fald til normal pris.

  Når man går til gymnastik eller dans i Nyvest Gymnastik og Dans, skal man selvfølgelig være tilmeldt det eller de hold man deltager på. 
  Til dels så vores instruktører ved hvor mange opvisningsdragter vi skal bruge til opvisningsholdene, og så de kan lave retvisende holdlister. Dels for at kunne indberette korrekte medlemstal til kommunen. Og så selvfølgelig fordi det er medlemmernes kontingentindbetaling der er grundlaget for foreningens økonomiske rammer.

  Nogle gange går det lidt trægt med at få meldt sig selv, eller sine poder tilmeldt. Efter et par måneder har man haft god mulighed for at finde ud af, om det hold man har deltaget på, er noget man har lyst til at fortsætte på. For at motivere de sidste, som endnu ikke har tilmeldt sig, stiger prisen på holdene derfor med 100 kr i weekenden d. 4-5 november.

  ...

  Læs mere...

 • Tor 12 Okt 2017

  Nyt herrehold i gymnastik

  ”Drengeholdet - 40+” starter lige efter efterårsferien tirsdag d. 24. oktober. Kl. 20.00 – 21.30 i hallen i Nyvest Centret.

  Målgruppen er mænd over 40 år, som har brug for god, ”gammeldags”, grundgymnastik, hvor det ikke drejer sig om spring, men om at få arbejdet hele kroppen igennem og forbedret kondition, styrke og smidighed og samtidig have det sjovt – så man bliver som dreng igen.

  Har du aldrig gået til gymnastik eller er det meget længe siden, er du lige målgruppen – prøv om det ikke er noget for dig.

  Så kom og få sved på panden og hav det sjovt.

  Vi glæder os til at se dig.

 • Søn 17 Sep 2017

  SHOG er fuldt - men kom glad på RH2, 3 og 4

  På Springholdet SHOG tirsdag kl. 15:30 er der nu 20 børn tilmeldt. Med kun to instruktører betyder det, at holdet er fuldt.

  Der er dog mange, mange andre gymnastikhold i Nyvest. På både Rejsehold 2, 3 og 4, der dækker de samme aldersgrupper som SHOG, er vi i bogstaveligste forstand klar til at tage imod ALLE børn, som møder op. På de hold har vi nemlig mange flere springinstruktører.

  Så kom glad til gymmnastik i Nyvest 

 • Tir 12 Sep 2017

  101 tilmeldinger den første dag

  KurveI søndags, den 10 september (kl:10:00), blev der åbnet op for tilmeldingerne til sæsonens hold i Nyvest Gymnastik og Dans.

  Det var der mange der vidste, for på denne ene dag, var de første 101 medlemmer inde og tilmelde sig til det eller de hold, de ville gå på i den kommende sæson.

  Vi glæder os til at se jer alle sammen - både dem der har tilmeldt sig, og dem der lige skal have et par "prøveture" for at se om holdet er noget for dem. Sæsonstarten nærmer sig, og er allerede på mandag d. 18. september.

 • Tir 29 Aug 2017

  Sidste Åben Spring i år

   

  Knap 60 glade små og store børn fik brugt et par timer i hinandens selskab med masser af spring, spring og atter spring i denne sommers sidste udgave af Åben Spring. Gustav og Jonathan - et par af vores uvurderlige instruktører, overså at det hele foregik i så meget god ro og orden, som sådan en flok unger tillader.

  Åben Spring er nok en lidt mere afslappet tilgang til gymnastikken, og springgymnastikken især, end mange er vandt til. Børnene styrer i det store og hele selv hvordan de ønsker at udfolde deres evner på airtrack og stortrampoliner, for at lande i sikkerhed springgravens bløde skummadras. Der er også nogle, der midt i det hele, ser sig selv nødsaget til at trække op i cafeteriates sofa, for lige at få pusten igen - eller måske endda også købe lidt sødt - for så at blive sendt tilbage på gulvet med en kærlig, men bestemt opsang fra Helle i cafeteriaet.

  Alt i alt en herlig "opvarmning" til sæsonstart i uge 38, hvor alle

  ...

  Læs mere...

 • Man 14 Aug 2017

  Åben Spring i Nyvest

  Der er stadig aaaaalt for lang tid til sæsonstart i uge 38, synes mange af vores springgymnaster.

  Jonathan og Gustav har det heldigvis lige som jer, så derfor inviterer de endnu engang til lidt Åben Spring i Nyvest 

  .Det bliver torsdag d. 17., tirsdag d. 22., torsdag d. 24. og tirsdag d. 29. august. Alle gange fra kl. 17-19. Pris 20 kr pr. gang. Det er for alle springgymnaster fra ca 10 år - man skal nemlig kunne springe selv uden modtagning.

  Kom glad og spring!

 • Ons 19 jul 2017

  Big Splash 2017 - nu med endnu mere sjov

  D. 22. juli løber årets første Big Splash arrangement af staben.

  Vi starter i Svaneke Havn kl 12, og to uger efter, d. 5. august gør vi det igen i Gudhjem Havn.

  Og igen i år har vi udvidet; vores populære Water Ballz-familie er vokset, og det blev en storebror.

  Sig velkommen til LongZ

  Der kan være op til 3 personer i den 4 meter lange "pølse", så tag familien og vennerne med på havnen, og vær med til at lave et Big SplashLongz

  Læs mere om Big Splash her.

 • Søn 25 Jun 2017

  Instruktør arrangement i Tosselilla

  Som tak for de mange timers frivilligt arbejde de mange instruktører og hjælpere ligger i foreningen hver sæson, blev de i år inviteret på tur til Tosselilla i Sverige. Her er en beskrivelse fra en af de unge deltagere

  Søndag morgen d. 11/6 rejste 31 instruktører og hjælpeinstruktører fra gymnastikafdelingen i Nyvest til Sveriges forlystelsespark og badeland Tossalilla. Her skulle der hele dagen leges og bades i parkens faciliteter, og hygges med 30 af de andre vi hele året havde arbejdet sammen med, lige indtil turen igen gik hjem søndag aften.

  Turen startede med et par små stop langs østkysten til Tossalilla. Her blev der både set gamle, historiske Viking sten, men også både lavet beroligende og sjælelig Qi gong og hjernegymnastik for alle.

  Derefter gik turen til Tossalilla, hvor der blev prøvet forlystelser som sving-sving arm, drejende tekopper og gokart - alle ting, der fik selv de voksende til at skrige lidt. Senere på dagen var

  ...

  Læs mere...

 • Lør 19 Nov 2016

  Juleferie

  Julen nærmer sig

  I år er sidste træning inden jul i uge 50 - fra mandag d. 12 december til torsdag d. 15 december. Hallen er nemlig lukket i ugen op til jul.

  Det er meget forskelligt hvordan de enkelte hold træner den sidste gang før jul. Foreningen giver brikjuice og klementiner til børneholdene til og med RH5. Voksenholdene kan istedet vælge kaffe og æbleskiver mod en lille egenbetaling. Det aftaler instruktørerne selv med Inge.

  Første træning efter nytår er i uge 1 med start mandag d. 2 januar.

  Nyvest Gymnastik og Dans ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår

   

  Jul voksen

Nyheder fra gymnastik og dans

29 Okt 2017

Fredag d. 3. november er sidste chance for at tilmelde sig til holdene i Gymnastik [ ... ]

Læs mere...
12 Okt 2017

”Drengeholdet - 40+” starter lige efter efterårsferien tirsdag d. 24. [ ... ]

Læs mere...
17 Sep 2017

På Springholdet SHOG tirsdag kl. 15:30 er der nu 20 børn tilmeldt. Med kun [ ... ]

Læs mere...
17
Mar
Dato 17. marts 2018, 00:00
DGI Bornholms forårsopvisning i Aakirkebyhallerne

18
Mar
Dato 18. marts 2018, 00:00
DGI Bornholms forårsopvisning i Aakirkebyhallerne

24
Mar
Dato 24. marts 2018, 00:00
Gymnastikopvisning i Nyvest centret

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30