Nyvest Centret leftstartsiden

Ny centerleder i Nyvest Centret

Nyvest Centret har 6. januar 2020 ansat Martin Schjerning som Centerleder. Martin er flyttet til Bornholm fra København og er bosiddende i Rønne med sin samlever.

Martin kommer fra en stilling som kaproningschef i Danske Studenters Roklub, og har været ansvarlig for rekruttering, sponsorer, og virksomhedssamarbejde samt udvikling af roning på elite niveau. Martin har arbejdet med projekter indenfor økonomi, it, teknologier, design og events.

Martin SchjerningMartin er uddannet træner i atletik, roning og uddannet Business Development Engineer. Han har været salgsmedarbejder i diverse firmaer, deltaget i flere messer og lavet events. Gennemført analysearbejde med henblik på optimering af virksomheder på det økonomiske og faglige niveau. Har været konsulent på flere større projekt blandt andet i forbindelse med implementering af software, hvor primær opgave har været hensyntagen til medarbejderne.   

Indenfor rosporten har Martin været med til opbygning af nye typer af roning, primært coastal rowing, med henblik på samvær og socialt sammenhold. Han har været primus motor helt fra generering til strategi, fonds- finansieringsarbejde og til praktisk eksekvering.

Martin vil i samarbejde med hallens øvrige personale og Sally Andersen som køkkenansvarlig, varetage de administrative opgaver, daglige drift og stå for udlejning af idrætshallen, Nylars Samlingshus og Nylars Skydecenter.

Vi glæder os meget til det nye team i Nyvest Centeret og håber I vil tage rigtig godt imod Martin og ikke mindst hallens øvrige personale.

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29