Hovedbestyrelsen leftstartsiden

12 marts 2020

Med baggrund i myndighedernes udmeldinger vedr. tiltag mod Coronavirusspredning, lukkes der ned for alle aktiviteter i Nyvest Centret og Skyttecentret.

Dvs. at der ingen træning er, arbejdsdagen d. 14. marts er aflyst, Gymnastik og Dans aflyser deres opvisning, møder, forsamlinger o.a. er aflyst/udsat, og der vil være lukket i Centret.

Så snart der er nye udmeldinger, informerer vi ud igen.

  • 800x280-strategi.jpg
  • 800x280-moede.jpg
  • 800x280-mapper.jpg
  • 800x280-studenter.jpg

 

Hovedbestyrelsen er et samlende/koordinerende organ, hvis opgave det er, at binde de forskellige idrætsafdelinger og aktiviteter sammen.

Det gør vi bl.a. ved en gang årligt at afholde en "Fælles bestyrelsesdag", hvor bestyrelserne for idrætsafdelingerne, Centret, Støtteforeningen og Hovedbestyrelsen arbejder sammen om et fælles tema.

En gang årligt afholder vi desuden et møde mellem Center- og hovedbestyrelsen for planlægning og koordinering af fælles interesser og aktiviteter.

Hovedbestyrelsen tager sig af samarbejdet med kommunen, organisation af loppemarked, koordinering af initiativer der går på tværs af idrætsafdelingerne og samarbejde med andre interessenter.

 

Ord fra forkvinden