Sidste chance for normalt kontingent

Fredag d. 3. november er sidste chance for at tilmelde sig til holdene i Gymnastik og Dans - i hvert fald til normal pris.

Når man går til gymnastik eller dans i Nyvest Gymnastik og Dans, skal man selvfølgelig være tilmeldt det eller de hold man deltager på. 
Til dels så vores instruktører ved hvor mange opvisningsdragter vi skal bruge til opvisningsholdene, og så de kan lave retvisende holdlister. Dels for at kunne indberette korrekte medlemstal til kommunen. Og så selvfølgelig fordi det er medlemmernes kontingentindbetaling der er grundlaget for foreningens økonomiske rammer.

Nogle gange går det lidt trægt med at få meldt sig selv, eller sine poder tilmeldt. Efter et par måneder har man haft god mulighed for at finde ud af, om det hold man har deltaget på, er noget man har lyst til at fortsætte på. For at motivere de sidste, som endnu ikke har tilmeldt sig, stiger prisen på holdene derfor med 100 kr i weekenden d. 4-5 november. Sidste frist for at tilmelde og betale til almindelig pris, er derfor d. 3/11 kl 23:59.

Det nyoprettede Drengehold 40+, som kun startede i uge 43 er selvfølgelig undtaget fra denne stigning.

Så skynd dig at tilmeld dig her på hjemmesiden.