Bliver man aldrig for gammel til luftmadras og sovepose?

Rejsedagbog fra rejsehold 7

 

 I weekenden 6.-8. april 2018 deltog Rejsehold 7 fra Nyvest i et voksen-event stævne i Maribo.

Rejsehold 7 er gymnaster fra 45 til 74 år med Birgit Hjort og Anne- Sofie Christiansen som instruktører. Alle har gjort gymnastik i mange år, og holdet sætter det sociale samvær meget højt. Er muligheden for at komme uden for øen til gymnastikstævner – så bliver tasken hurtigt pakket og bussen bestilt.

I år var der et tilbud fra DGI i Roskilde, men desværre blev dette af en eller anden grund aflyst, men heldigvis kan ildsjæle få alt gennemført. I 2016 var vi til et super godt DGI stævne i Maribo, og derfor så sagde de straks, hvis ikke andre vil/kan, så gennemfører vi et stævne i Maribo, for dem der gerne vil deltage, da vi har ”drejebogen” og gode frivillige hjælpere.

Som sagt så gjort. Maribo Gymnastikforening arrangerede et fantastisk stævne.

Vi ankom som eneste hold fredag aften, og blev budt velkommen på Blæsenborg skolen.  Her fik vi tildelt et stort klasseværelse, så alle 23 gymnaster kunne bo sammen, samt deres skolekøkken. Her kunne vi arrangere fredags hygge, med alt vores medbragte mad, og lørdag kunne den store morgenbuffet blive arrangeret før træningen gik i gang.

Selve stævnet startede kl. 13.30 med fællestræning og opvarmning for alle 270 deltagere. Det rystede samtlige hold godt sammen, og kl. 13.45 var der indmarch.

Vi så opvisning fra samtlige hold, som var meget livsbekræftende, da det alle var gymnaster fra 45+ til 80+. Da vi altid har en ”fest” når vi er på gulvet, gik vores opvisning meget godt, og vi modtog megen ros for vores krævende, tempofyldte program, samtidig med at vi alle havde store smil på læberne.

Temaet for aftenfesten var Eventyrbal, så alle have eventyragtigt tøj på. Efter en dejlig 3 retters menu, havde de arrangeret Maribo har talent konkurrence. Her skulle alle hold stille med et input. Vi var så heldige at vi havde den fantastiske sangerinde Mette Absalon med på holdet, som sang Jolene med hele holdet som backing Group. Mettes dejlige sangstemme, førte os selvfølgelig til vinder af talent-konkurrencen.

Herefter fortsatte festen, hvor holdet bare havde det sjovt med hinanden og alle de andre deltagere.