Nyhedsbrev Marts

Så er sæsonen allerede ved at gå på hæld - utroligt som tiden flyver! Men det betyder jo så også, at det er blevet tid til den store finale, som de fleste gymnaster ser frem til, nemlig opvisningerne J

I år holder vi lokal opvisning i Nyvest centret lørdag d. 21. marts. Vi har igen i år besluttet at dele opvisningen op i 2 afdelinger.

Om formiddagen er det børneholdene, der kommer på gulvet og giver den gas. Efter en pause vil der om eftermiddagen så være mulighed for at se de unge samt voksenholdene på gulvet.

Både om formiddagen og om eftermiddagen startes der op med fællesindmarch for de deltagende hold. Så det er ganske enkelt en pakkeløsning med 2 opvisninger samlet på 1 dag, hvor man kan vælge at se begge afdelinger eller at nøjes med den ene. Billetten gælder selvfølgelig for hele dagen J

Vi har igen i år også flere gæstehold på programmet både om formiddagen og om eftermiddagen. Her vil der både være mulighed for at se flere af DGI’s landsdelshold samt gæstehold ovre fra.

Om aftenen er der fest for alle gymnaster der som minimum går i 9. klasse og alle voksen-gymnasterne. Forældre til gymnaster er også meget velkomne til en meget fornøjelig og festlig aften, hvor gæsteholdene ovrefra også plejer at deltage.

Weekenden efter d. 28.- 29. marts deltager flere af vores hold i DGI’s forårsopvisning i Aakirkeby hallerne. Her kommer der hold fra hele øen og viser hvad de har arbejdet med i løbet af sæsonen. Der vil være hold fra Nyvest på gulvet både lørdag og søndag.

Da det selvfølgelig er DGI der laver programmet, så kan vi ikke fortælle hvornår holdene fra Nyvest skal på gulvet, før at der ligger et endeligt program.