Hovedbestyrelsen leftstartsiden

Info om bestyrelsen

Formål

Hovedbestyrelsen er et samlende/koordinerende organ, hvis opgave det er, at binde de forskellige idrætsafdelinger og aktiviteter sammen. Hovedbestyrelsen består af forretningsudvalget (FU) Forperson, Sekretær, Kasserer, samt afdelingsforpersonerne og forperson fra støtteforeningen 

Indimellem afholdes en "Fælles bestyrelsesdag", hvor bestyrelserne for idrætsafdelingerne, Centret, Støtteforeningen og Hovedbestyrelsen arbejder sammen om et fælles tema.

En gang årligt afholder vi desuden et møde mellem Center- og hovedbestyrelsen for planlægning og koordinering af fælles interesser og aktiviteter.

 

Opgaver

Hovedbestyrelsen tager sig af samarbejdet med kommunen, organisation af loppemarked, koordinering af initiativer der går på tværs af idrætsafdelingerne og samarbejde med andre interessenter.

Det er ikke nødvendigvis medlemmerne i hovedbestyrelsen der i praksis udfører de forskellige opgaver, det er hovedbestyrelsens opgave at sørge for at det sker. Derfor har vi forskellige faste eller midlertidige arbejdsgrupper der i praksis udfører opgaver. Vi har en fast arbejdsgruppe, der står for organiseringen af vores årlige loppemarked og, vi har f.eks. en midlertidig arbejdsgruppe, der har stået for at drive arbejdet omkring den nye hjemmeside.

Vi afholder ca. 6 bestyrelsesmøder årligt. Nogle af disse vil være online

 

FORPERSON TIL IDRÆTSFORENINGEN NYVEST IF SØGES 2021-

Nyvest står i en situation, hvor vores nuværende forperson har meldt sin afgang pr 2021. Vi har arbejdet med at trimme organisationen og dermed også skabe en forperson rolle, som er attraktiv for et menneske som gerne vil være med til at udvikle idræt, foreningsliv og frivillighed – uden de praktiske opgaver.

Der søges dermed en ny forperson, som vil være den aktive person udadtil. Som vil være den samlende person for Nyvest idrætsforening. Den person som udtaler sig om foreningens virke. Den person som vil deltage i relevante møder mm, Som f.eks DGI, mm.

Dvs opgaverne for en forperson vil være

  • Pressekontakt 3-5 timer årligt
  • Adhoc formandsindlæg i Nyvest Nyt 3-4 timer årligt
  • Samarbejde med Centerledelse 8-10 timer årligt
  • Samarbejde med andre foreninger feks. DGI og Idrætsrådet : 2 årsmøder samt ca. 2 timer årligt på div. telefonisk kontakt.
  • Opkald og post - modtage, gennemlæse, forholde sig til og videresende fortrinsvis e-mails 10-20 timer årligt
  • Telefonopkald 10-12 timer årligt.
  • Bestyrelsesmøder forberedelse 2-4 timer årligt, deltagelse i 2-3 møder årligt á 2 timer samt evt. 2-4 digitale møder med forberedelse.
  • Generalforsamling: 1 gang årligt 3-4 timer samt forberedelse ca. 3 timer årligt

 

De øvrige opgaver en forperson ofte har i en idrætsforening er delt ud til de forskellige afdelinger, og til dels håndteret af tovholdere. Opgaverne kommer ikke til at ende hos forpersonen. Forpersonen er den juridiske person.

 

Kan du se dig selv, medvirke til at udvikle idræt, foreningsliv- og frivillighed i Nyvest?

 

Så tøv ikke med at kontakte den nuværende forperson Pia Frost Jensen på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 41294845

 

 

 

Ord fra forkvinden